Ves al contingut. | Salta a la navegació

Servei d'Arxiu i Gestió Documental

Sou a: Inici / Seccions / Servei d'Arxiu i Gestió Documental / Difusió i Publicacions / Audiovisuals SAMLM / Miscel·lània de muntatges audiovisuals de Santa Cristina

Miscel·lània de muntatges audiovisuals de Santa Cristina

Aquesta miscel·lània recull els muntatges de producció pròpia i d'altres fons custodiats al SAMLM realitzats per commemorar la diada de Santa Cristina: la Processó Marítima, S'Amorra Amorra i el Ball de Plaça. 

Tot Recordant Santa Cristina: 1980 - 1999 

Documental produït per l’Ajuntament de Lloret de Mar i el Servei d’Arxiu Municipal de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’Obreria de Santa Cristina i el Teatre de Lloret de Mar amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina 2018.

Per a la preparació del muntatge “Tot recordant Santa Cristina: 1980 - 1999” s’han utilitzat diversos fons audiovisuals: Salvatella, Soliguer, Llorca, Lamoglia, Baltrons, Palau, Delemus, Arpí i Reguera. També inclou entrevistes a persones vinculades a l’organització de la festa de Santa Cristina i un resum de la festa del 2017.

Tot Recordant Santa Cristina 

Aquest muntatge audiovisual abraça un període cronològic molt ampli: des de les processons i balls de plaça de principis del segle XX fins les imatges de la festa de Santa Cristina del 2016.

Les pel·lícules antigues provenen dels diversos fons documentals que es custodien al SAMLM: el fons de l’Obreria de Santa Cristina, el fons Agustí Fabra, el fons Coll - Domènech, el fons Martínez - Planas, el fons Gallissà, el fons Mas, el fons Bernat - Montero, el fons Baeza - Bancells i el fons Fàbregas. I les imatges del 2016 han estat realitzades per en Tito Llorca, en Francesc Mas Nicolau, l'Albert Pibernat Mas i l'Albert Navarro.

Festa Major de Santa Cristina de l'any 1914

Pel·licula del fons de l'Obreria de Santa Cristina de la festa major de Lloret de Mar de 1914. La productora fou Gaumont. Hi ha Imatges de la Processó de Santa Cristina, el Ball de Plaça i la regata S'Amorra Amorra.