Ves al contingut. | Salta a la navegació

Agenda XXI

Sou a: Inici / Seccions / Agenda XXI / PALS Pla d'Acció Local cap a la Sostenibilitat

PALS Pla d'Acció Local cap a la Sostenibilitat

Dins del programa de suport de la Diputació de Girona per a la redacció de PALS, que pretén ajudar els municipis en totes aquelles accions en favor del desenvolupament sostenible, va ser presentada una proposta per part de l'Agenda XXI de Lloret de Mar, amb el compromís previ de l'Ajuntament de Lloret de finançar-ne una part, per tal d'acollir-se a l'esmentada línia de la Diputació. Els temes van ser diversos: suport general als grups de treball, realitzacions de sessions d'educació ambiental als instituts de Lloret, mesura dels indicadors corresponents dins del PALS. Un dels temes a desenvolupar va ser la realització d'un estudi sobre el sòl no urbanitzable del municipi de Lloret de Mar que contempla l'actual Pla General. Incorporar criteris per a la gestió del sòl no urbanitzable des de l'òptica de la sostenibilitat representava posar en valor un territori a partir de la consideració criteris de qualitat ambiental.

Les diverses actuacions es van realitzar considerant-les com una primera fase del PALS. Per a la següent fase del PALS es varen recollir les aportacions dels membres del Fòrum - a través d'anuncis en el butlletí de l'Agenda XXI, del correu electrònic i amb la realització d'una reunió específica sobre el tema - resultant-ne una síntesi que es va fer arribar a l'Ajuntament de Lloret de Mar per si creia convenient prendre-ho en consideració per a una segona fase del PALS.

Cal fer esment que s'està treballant en un document resum de les diverses propostes i actuacions fetes dins de l'Agenda XXI que haurien de formar part del context de la nova proposta del PALS.

Properament se signarà un conveni amb la Diputació de Girona a fi de redactar, conjuntament amb Tossa de Mar, el Pals de Lloret de Mar.

 SILL: Sistema d'Indicadors de Lloret de Mar

 Pla d'Acció Local per a la Sostenibilitat (Presentació)

 Pla d'Acció Local per a la Sostenibilitat (Descripció de les accions)