Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Renovació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS)

Renovació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS)Durant aquest mes de novembre (2018),  l'Ajuntament de Lloret de Mar iniciarà els treballs per a la renovació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS). El pla vigent finalitza aquest 2018 i, per tant, és necessari i convenientl'elaboració d'un nou pla. 

L'objectiu del PMUS és definir el model global de mobilitat dels propers anys a Lloret. Això inclou l'ús de l'espai públic, la manera com es realitzen els desplaçaments, com es distribueixen les mercaderies i tot allò que hi té relació (accessibilitat, circulació, estacionament, transports, etc). 

El pla s'inicia amb la fase de diagnosi de la situació actual i, posteriorment, planteja l'estratègia i les mesures concretes per aconseguir els objectius d'una mobilitat segura, eficient, sostenible i equitativa.

L'elaboració de pla preveu la participació de tots els sectors i entitats de la població per tal d'aconseguir la màxima representativitat i compromís amb a la seva execució. Al llarg de les properes setmanes s'iniciaran els treballs de camp per realitzar la diagnosi de la situació actual així com entrevistes a diferents  representants de tots els àmbits que engloben la mobilitat.

Durant la primera meitat de 2019 el pla es sotmetrà a exposició pública per tal de recollir els comentaris i aportacions de la ciutadania.