Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Prohibició de foc 2023

Prohibició de foc 2023

15-03-2023


DEL 15 DE MARÇ AL 15 D’OCTUBRE
En terrenys forestals i en una franja de 500 m. al seu entorn, queda expressament PROHIBIT ENCENDRE FOC, llençar objectes encesos, coets, etc. Es podran utilitzar fogons de gas i barbacoes d’obra amb mataguspires, en àrees recreatives, zones d’acampada i parcel·les d’urbanitzacions. 

DEL 15 DE JUNY AL 15 DE SETEMBRE
No es concediran autoritzacions per encendre foc ni es permetran treballs que pugin generar restes vegetals. Se suspendran totes les autoritzacions atorgades.

A TITULARS DE FOREST
Les capçades dels aprofitaments forestals s’hauran de trossejar o triturar i situar en una franja que disti com a mínim de 20 m. de cada costat del camí. 

A TITULARS D’URBANITZACIONS
Primer.- Hauran de mantenir els vials, cunetes, parcel·les no edificades i una franja de 25  m.  al voltant de la urbanització, lliure de vegetació baixa i arbustiva, amb les branques dels arbres esporgades fins a 1/3 de la  seva  alçada  i  una massa  forestal  aclarida (8 a 10 m. de separació entre arbres). 

Segon.- Disposar d’una xarxa d’hidrants de 100 mm. 

Tercer.- Elaborar  un  Pla  d’actuació  (PAU) segons  la  guia  disponible  al departament de Protecció Civil de l'Ajuntament. 

Es denunciarà qualsevol persona que infringeixi aquesta normativa.

 Ban prohibició de foc