Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Mesures adoptades davant l'alerta de COVID-19

Mesures adoptades davant l'alerta de COVID-1913/03/2020

En relació al pla d’accions de mesures de prevenció per la contenció del virus #COVID19, i en consonància amb les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya, el Comitè d’Emergències Municipal de Lloret de Mar integrat per l’equip de govern i els responsables tècnics dels diferents departaments, acorda:

➡️ EL TANCAMENT de l’atenció al públic a tots els serveis administratius municipals. Els tràmits formals podran realitzar de forma electrònica i els tràmits informals telefònicament, electrònicament o a través de xarxes socials).

➡️ SUSPENSIÓ de terminis (licitacions, selecció de personal, preinscripcions escolars)

➡️ SERVEIS MÍNIMS: Teleassistència, Assistència Domiciliaria (SAD), serveis relacionats amb violència de gènere i serveis relacionats amb pobresa energètica, retén de brigada, Protecció Civil, Policia Local, serveis municipals de comunicació, Aqualia, clavegueram, residus, transport urbà, enllumenat públic i semàfors, aparcaments municipals, serveis funeraris i taxi.

Per altra banda, el Govern de Catalunya HA DECRETAT EL TANCAMENT:
✓ Discoteques, sales de festa i pubs
✓ Sales de joc i apostes
✓ Gimnasos
✓ Àrees comercials

El Comitè d’Emergències Municipal també RECOMANA EL TANCAMENT dels següents establiments de pública concurrència amb l’objectiu de protegir els col·lectius vulnerables i contenir l’expansió del coronavirus:

✅ Bars

✅ Restaurants

✅ Comerços (menys aquells que proveeixen de productes essencials i/o de primera necessitat com són els establiments d’alimentació, supermercats, farmàcies...)

✅ Allotjaments turístics: hotels, hostals, càmpings, apartaments turístics, Habitatges d’Ús Turístic (HUT’s)

✅ Estètica: perruqueries, ungles, pírcings, tatuatges

Des de l’Ajuntament demanem la màxima col·laboració i responsabilitat col·lectiva per fer front a aquesta emergència excepcional.

Us anirem informant de totes les novetats a través dels canals oficials de l'Ajuntament de #Lloret


12/03/2020

El Comitè d’Emergències Municipal integrat per l’equip de govern i els responsables tècnics dels diferents departaments i, en consonància amb les mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya i el Govern d’Espanya, ha pres els següents acords:

 Activar el Pla PROCICAT (Pla de Protecció Civil de Catalunya) en fase d’alerta a Lloret.

 Queden tancats els següents equipaments municipals:

📍 Casal de la Gent Gran: Queden suspeses totes les activitats per la gent gran. Així mateix, romanen tancades les instal·lacions del Casal i la cafeteria.
📍 Biblioteca Municipal.
📍 Teatre Municipal.
📍 Centres cívics.
📍 El Puntet de Lloret i el Puntet de Fenals.
📍 Bucs d’assaig.
📍 Camps de futbol Municipal i del Molí.
📍 Pavellons Municipal, del Molí i Pompeu Fabra.
📍 Pistes d’atletisme.
📍 Piscina Municipal i àrea de raqueta.
📍 Museu del Mar.
📍 Can Saragossa.
📍 Casa museu de Can Font.
📍 Mercat Setmanal dels dimarts al Barri del Rieral.

 Totes les activitats esportives, culturals i formatives quedaran suspeses a partir de les 15h del dia 12 de març fins a nou avís.

 D’acord amb les indicacions del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, a partir de demà 13 de març, romandran tancats els centres educatius, instituts i llar d’infants.

 Es mantindran els Serveis Mínims a l’OIAC, SOM i a l’Oficina de Turisme del Museu del Mar.

 Es recomana que els tràmits formals és facin de forma electrònica i els tràmits informals telefònicament, electrònicament o a través de xarxes socials.

 Qualsevol gestió municipal que es faci presencialment haurà de seguir les recomanacions previstes, com ara mantenir un metre i mig de distància amb els treballadors públics (marcada amb una franja negra i groga al terra).

 Informem que, es realitzarà una neteja intensiva, a totes les instal·lacions municipals que romandran tancades aquests dies.

Des de l’Ajuntament de Lloret es fa una crida a la calma, a la tranquil·litat i al seny.

Us anirem informant de totes les novetats a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Lloret


Mesures preventives davant el COVID-19 al transport urbà

S’ha activat un protocol d’actuació per activar tot un seguit de mesures de contenció per prevenir la propagació del virus COVID-19. Aquest actuacions s’aplicaran a totes les seus de Sagalés.

A continuació es detallen les accions que s’estan portant a terme:

  • Instal·lació de dispensadors de gel higienitzant a la flota de Sagalés així com als punts d’atenció al client. La instal·lació d’aquests dispensadors s’està fent de forma progressiva. 
  • A banda de la neteja diària de la flota, s’està fent una desinfecció més intensiva en aquelles zones dels vehicles on el contacte amb persones és més recurrent. 
  • S’ha difós entre tots els treballadors de Sagalés, un document explicatiu sobre el coronavirus, així com un pla d’actuació i recomanacions per tal de prevenir el contagi.