Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Avisos / Incidència en els serveis informàtics de l'Ajuntament

Incidència en els serveis informàtics de l'Ajuntament17/10 - L’Oficina d’Informació Ciutadana, (OIAC) de l’Ajuntament de Lloret de Mar ha començat avui a realitzar tràmits de forma presencial després de que s’hagin pogut restablir, paulatinament, els serveis informàtics que varen quedar afectats per un virus.

3/10 -Degut a problemes informàtics, els serveis romandran tancats fins que es restableixin les funcionalitats del sistema.

Per altra banda, l’Ajuntament de Lloret de Mar informa que avui han entrat en funcionament els correus electrònics municipals. Us recomanem que verifiqueu que el domini del remitent del correu sigui lloret.cat.

En cas contrari es podria tractar d'una falsificació i suplantació d'identitat. Us recomanem en aquest cas no obrir i eliminar directament aquests correus electrònics.

També, en referència a aquestes incidències tècniques, l’Ajuntament de Lloret de Mar informa:

Tributs:

  • Els tributs en termini de pagament voluntari s’allargarà en proporció als dies de suspensió de servei.

Fraccionament:

  • No s’han posat en cobrament, però això no generarà interessos per els ciutadans. Properament informarem de quan es cobraran.

Oficina de recaptació:

  • L’Oficina del Consell Comarcal de la Selva, restarà tancada pels problemes tècnics i informàtics.

Per informació us podeu adreçar a:

📞 Telèfon d’atenció al ciutadà 902 010 027.

📌 Presencialment: Oficina del Consell Comarcal de Blanes (Cl. Fe núm. 7) o Oficina de Santa Coloma de Farners (Psg Sant Salvador, núm. 25-27).

En quan es solucioni aquest problema, ho informarem.

Disculpin les molèsties que aquest fet els pugui ocasionar.