Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Convenis
Navegació

Convenis

A continuació us mostrem una relació dels convenis que s'han signat amb la indicació de l'objecte o finalitat pel qual s'ha signat, el número d'expedient, les parts que han signat el conveni i i s'hi hi ha alguna obligació econòmica associada per part de l'Ajuntament.

Classificació dels convenis per anys (Històric)

CONVENI AMB L'AGÈNCIA DE L'HABITATGE DE CATALUNYA PER A LA CESSIÓ DE TRES HABITATGES

Addenda del conveni signat entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Lloret de Mar per a la cessió de la gestió de l’ús de 3 habitatges de titularitat pública administrats per l’Agència en data de 3 de febrer de 2021.
Data d'aprovació:
Aprovat en data 10/06/2022 per la Junta de Govern Local
Conveni(pdf):
CONVENI ROBER CÀRITAS

Pròrroga del conveni entre l’Ajuntament de Lloret de Mar i Càritas Diocesana de Girona – Càritas Parroquial de Lloret de Mar, per la cessió d’un local exterior del Mercat Municipal de Lloret de Mar per implementar un rober i un espai de dinamització comunitària.
Data d'aprovació:
Aprovat en data 14/10/2022 per la Junta de Govern Local
Conveni(pdf):
CONVENI AGRUPACIÓ DEFENSA FORESTAL (ADF LLORET DE MAR)

Conveni entre l'Ajuntament de Lloret de Mar i l'ADF de Lloret de Mar (Selva Marítima) per a l'impuls del Pla d'Ordenació Forestal Municipal.
Data d'aprovació:
Aprovat en data 30/09/2022 per la Junta de Govern Local
Conveni(pdf):
CONVENI FESTIVAL DE CERVESA ARTESANA BIRRASANA

Tercera addenda de modificació de les dates de vigència del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Lloret de Mar i l’empresa BREWERS BROTHERS SL per la realització del festival de cervesa artesana Birrasana a Lloret de Mar.
Data d'aprovació:
Aprovat en data 30/09/2022 per la Junta de Govern Local
CONVENI CICLES FORMATIUS CURS 2021-2022

Addenda de la pròrroga vigència al conveni de col·laboració l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, l’Ajuntament de Lloret de Mar, el Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar i el Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret de Mar Associació, per establir els termes de col·laboració per impartir en entorn laboral els Cicles Formatius de Grau Mitjà de Cuina i Gastronomia i Serveis en Restauració, i el Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió d’Allotjaments Turístics, així com cooperar mitjançant activitats complementàries i atorgar una beca al millor alumne de la promoció, a l’Institut Ramon Coll i Rodés, de Lloret de Mar.
Data d'aprovació:
Aprovat en data 19/08/2022 per la Junta de Govern Local