Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Xavier Sala-i-Martín oferirà una classe magistral sobre desenvolupament empresarial i professional vinculats a la innovació

Xavier Sala-i-Martín oferirà una classe magistral sobre desenvolupament empresarial i professional vinculats a la innovació

Serà el proper dilluns 28, a les 19h, al Teatre de Lloret i ja s’han exhaurit totes les localitats


El proper dilluns 28 de gener, a les 19h, al Teatre de Lloret, l’economista català Xavier Sala-i-Martín, Catedràtic d’economia a la Universitat de Columbia (NY) oferirà una classe magistral en el marc del cicle “Desenvolupa’t” que organitza la secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb l’objectiu d’apropar el coneixement a la ciutadania sobre temes d’interès general com són l’economia, el mercat de treball, la innovació o la formació.

Sota el títol “Com vèncer els principals reptes de futur. Innovació factor humà, turisme i transformació digital” explicarà com la revolució tecnològica afectarà el nostre futur, i per tant els llocs de treball i la economia en general, i exposarà la seva visió respecte a com afrontar-ho. Les gairebé 400 localitats disponibles fa dies que estan exhaurides.

Per Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, “A banda de la seva trajectòria com a economista pensem que el seu coneixement especialitzat en temes referents a competitivitat a l’era de l’evolució digital ofereix una visió rellevant per als reptes del futur”.

A la primera edició del cicle “Desenvolupa’t” on va participar l’economista Santiago Niño-Becerra, es va tractar de globalització i els seus efectes sobre la economia.