Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Vols ser guia dels nostres Jardins?

Vols ser guia dels nostres Jardins?

‘Vols fer de guia?’ pretén donar a conèixer els Jardins de Santa Clotilde des del punt de vista dels guies
28-10-2020


Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret proposa una nova activitat pels diumenges de novembre pensada per a nens i nenes. Sota el nom de Vols fer de guia?, aquesta activitat està orientada a fer gaudir els més petits de la casa dels Jardins de Santa Clotilde i que coneguin el seu entorn i la seva història, a la vegada que entenguin i visualitzin com és la tasca de les persones que fan de guia i donen a conèixer els espais culturals al públic.

Els nens i nenes aprendran tots els secrets i trucs per a fer una visita guiada, alhora que participen en una activitat de lleure a l’aire lliure i coneixen de primera mà la història dels Jardins de Santa Clotilde, segons ha dit el regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores. Segons el regidor, es tracta d’una iniciativa amb la qual es pretén oferir un valor afegit als Jardins de Santa Clotilde, posant de relleu la feina que fan els guies per difondre els espais patrimonials.

Vols fer de guia? s’ha programat per a tots els diumenges del mes de novembre a les 11.30 h. Les places són limitades i cal inscriure-s’hi prèviament i comprar les entrades de forma anticipada al web patrimoni.lloret.cat o bé trucant al 972 364 454. El primer dia que es portarà a terme aquesta activitat serà el proper diumenge 1 de novembre.

La directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, ha dit que l’objectiu d’aquesta activitat és obrir el patrimoni cultural lloretenc i en concret els Jardins de Santa Clotilde a tots els públics d’una forma amena i lúdica. Fuentes ha assenyalat que treballem perquè els espais culturals de Lloret siguin llocs que formin part de la vida quotidiana de les persones, accessibles a tothom i amb una oferta cultural rica i diversa.