Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Visites guiades i teatralitzades al patrimoni cultural de Lloret de Mar aquest juny

Visites guiades i teatralitzades al patrimoni cultural de Lloret de Mar aquest juny

Una visita guiada nocturna a Can Font i una visita teatralitzada al Cementiri Modernista són algunes de les propostes
31-05-2019


Demà, primer dissabte de juny, s’inicien les Nits d’estiu a Can Font. Es tracta d’una visita guiada nocturna que explica cada detall del Museu Can Font amb la degustació d’un daiquiri. Tindrà lloc tots els dissabtes de juny a les 21 h.

Cementiri d’ànimes és una visita teatralitzada i gratuïta en català que arriba tots els divendres de juny a les 21.30 h. El Cementiri Modernista de Lloret de Mar és un dels elements cabdals del conjunt patrimonial de la vila. La visita guiada es du a terme des d’una perspectiva diferent que ajudarà a conèixer tots els detalls del cementiri quan el sol ja s’hagi post.

Una altra de les visites guiades és la Ruta indiana i Casa Museu Can Font. Tots els dissabtes a les 10 h en castellà. Descobreix el passat indià que amaga Lloret de Mar amb aquesta ruta passejant pel centre històric de la vila i acaba a la Casa Museu Can Font.

Aquestes visites són amb places limitades. La venda d’entrades anticipades es pot fer anant al Museu del Mar, trucant al telèfon 972 364 454 o al web de patrimoni.lloret.cat.