Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Visites guiades gratuïtes i portes obertes en motiu de la festivitat de Santa Clotilde

Visites guiades gratuïtes i portes obertes en motiu de la festivitat de Santa Clotilde

El dissabte 3 de juny se celebra la onomàstica que dóna nom als emblemàtics jardins noucentistes lloretencs
30-05-2017


El 3 de juny se celebra Santa Clotilde. Amb motiu d’aquesta onomàstica,l’Ajuntament de Lloret ha previst celebrar-ho amb una jornada de portes obertes als jardins.

Per tant, durant tot el dia hi haurà accés lliure per a totes les persones que vulguin visitar els jardins. Però, a més, s’han programat visites guiades en diferents idiomes: català, castellà, anglès i francès, també gratuïtes: una a les 12.00 h i una altra a les 18h. El punt de trobada per a les persones interessades a participar-hi serà la caseta d’entrada al recinte. Però com que les places són limitades, es recomana reservar plaça prèviament.

Amb prop de 100.500 visitants durant el 2016, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret són l’element del MOLL (Museu Obert de Lloret) que rep més visites al cap de l’any. Els jardins noucentistes de Santa Clotilde estan dissenyats a la manera dels antics jardins, suaus i al mateix temps austers, del Renaixement italià. Els va idear l’arquitecte, urbanista i dissenyador de jardins Nicolau Rubió i Tudurí, que hi traslladà tot l’esperit renaixentista italià com a essència de modernitat.