Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Vint-i-set colles sardanistes participen el concurs de colles sardanistes de Lloret

Vint-i-set colles sardanistes participen el concurs de colles sardanistes de Lloret

Serà el proper 4 de setembre i la cobla convidada és La Contemporània


Ja està tot a punt per al concurs de colles sardanistes que tindrà lloc aquest diumenge 4 de setembre, a les 18.00 h, a la plaça de Mossèn Pere Torrent de Lloret. Un concurs organitzat per l’Ajuntament de Lloret amb el suport de la Diputació de Girona i que Lloret acull sempre pels volts de la Diada Nacional de Catalunya.

Aquest concurs és puntuable per al Campionat de Catalunya Gran (final A) i per al Territorial de Comarques Gironines i Colles Lliures, i comptarà amb música de la cobla Contemporània. 

Les vint-i-set colles que participaran en el concurs seran les següents:

-       Alevins (1) (Tren Pinxo de Banyoles).

-       Infantils (4) (Il·lusions de Cassà de la Selva, Montgrí de Torroella de Montgrí, Nins de Banyoles i Antaviana de Tordera).

-       Juvenils (2) (Estel de les Gavarres de Cassà de la Selva, i Joves Laietans de Barcelona).

-       Veterans (10) (Aires Gironins de Girona, Amics Dansaires de Cassà de la Selva, Albera Dansa de Vilallongue dels Monts, Exhortació de Banyoles, Claror de Goges de Banyoles, Torroella de Torroella de Montgrí, Galligans del GEiEG de Girona, Cireres de Ceret de Ceret i Trenc d’Alba de Girona i Sempre Laietans de Barcelona).

-       Grans (5) (Banyoles de Banyoles, Conti 2000 de Torroella de Montgrí, Celístia de Cassà de la Selva Mans Amigues de Cassà de la Selva, i Antaviana de Tordera).

-       Grans CC A (5) (Mare Nostrum de Barcelona, Riallera de Vic, Mans Amigues de Cassà de la Selva, Tarragona Dansa de Tarragona i Violetes del Bosc de Barcelona).

El concurs de colles sardanistes se celebrarà el proper diumenge 4 de setembre a les 18.00 h a la plaça de Mossèn Pere Torrent.

arxivat sota: ,