Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Una obra de l’artista local Odie, inspirada en la vista, inaugura el projecte #Lloret5sentits

Una obra de l’artista local Odie, inspirada en la vista, inaugura el projecte #Lloret5sentits

Se situa al carrer Sant Pere, 21-23, i és la primera obra del projecte artístic #Lloret5sentits, que vol posar en valor cinc espais singulars del municipi i fomentar el comerç local
05-01-2024


 

L’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Lloret ha posat en marxa el projecte artístic #Lloret5sentits. L’objectiu és posar en valor cinc espais singulars del municipi a través de l’art i el patrimoni lloretenc. La primera creació ha arribat de la mà de l’artista local Odie, amb el sentit de la vista com a temàtica principal. Està situada al carrer Sant Pere, 21-23. 

Es tracta d’una instal·lació artística en què un gran ull mira als veïns i visitants i els convida a passejar i a gaudir del comerç local. L’autor de l’obra ha explicat que “pel carrer Sant Pere passen moltes persones i vam pensar que seria una bona idea que fos l’obra qui mirés a la gent i així fer que les persones també siguin part de l’obra”. 

Amb el projecte #Lloret5sentits es vol destacar la importància del comerç lloretenc en el teixit econòmic i social de la vila. A més, també es vol reforçar la marca de Lloret de Mar i crear un nou punt d’interès. En aquest sentit, l’alcalde, Adrià Lamelas, ha exposat que “el nostre objectiu és fer més maco el poble i que aquests llocs tan característics tinguin més vida i siguin més agradables i atractius per veïns i visitants”. 

La resta d’actuacions, que es troben en fase de conceptualització, estaran inspirades en la resta de sentits: tacte, gust, olfacte i oïda. La regidora de Comerç, Cristina Aymerich, ha explicat que “primer hem descobert la vista, que representa que és l’úll que ho veu tot, i al llarg del temps s’aniran descobrint la resta de sentits”. 

Des de l’Ajuntament animen als lloretencs i visitants a fer-se fotos en aquesta instal·lació artística, i en la resta d’obres que s’aniran creant, i publicar-les a les xarxes socials amb el hastag #Lloret5sentits.