Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Un grup de lloretencs participa a la cursa Oncobike

Un grup de lloretencs participa a la cursa Oncobike

És una cursa solidària per als amants de la bicicleta i els donatius dels equips participants van destinats a la Fundació Oncolliga Girona
20-10-2017


El grup Oncobike Team ─format pel líder David Artau Costa i Xavier Font Caballeria, Genís Gisbert Clota, Xavier Tibau Ragolta, Joan Portés Rafart, Jordi Mateu Lloberas, Josep Fàbregas i Dany Mordoh─ participa aquest dissabte 21 d’octubre a la cursa Oncobike.

Què és l’Oncobike?

Es tracta d’un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. Consta de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 150 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total de sis ciclistes, dos dels quals sempre hauran d’estar en ruta al llarg de tota la prova. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya.

L’Oncobike és una cursa organitzada per la fundació OncoLliga Girona i aquest any és la seva segona edició.

Cada equip participant fa un donatiu de 500 € que anirà adreçat a la Fundació Oncolliga Girona. Aquests diners es destinaran a finançar millores en els dos pisos-residència que l’entitat té al barri de Sant Ponç a Girona, al costat de l’Hospital Dr. Josep Trueta de Girona. L’objectiu d’aquests pisos és posar-los a disposició dels malalts oncològics que prevegin una hospitalització llarga.