Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Últims dies per inscriure’s al Carnaval a la categoria de disfresses en el lloc de treball de Lloret

Últims dies per inscriure’s al Carnaval a la categoria de disfresses en el lloc de treball de Lloret

També hi haurà la categoria de disfresses al carrer individual o en grup
18-02-2022


Malgrat que el context de la covid i les restriccions de final i principi d’any no han permès que les colles puguin preparar les espectaculars carrosses i disfresses de cada any –motiu que va motivar que l’Ajuntament decidís suspendre la Gran Rua de Carnaval–, Lloret no vol renunciar a l’ambient de Carnaval i l’Ajuntament ha convocat la categoria de disfresses al carrer, individual o en grup, i la categoria de disfresses en el lloc de treball.

El concurs de disfresses en el lloc de treball es farà el divendres 25 de febrer, matí i tarda (10-13 i 16-19 hores) i hi haurà una categoria general amb les següents dotacions econòmiques: primer premi 430€, 2n premi 300€ i 3r premi 215€. També hi haurà les categories de llar d’infants i de dependències municipals. Dilluns, 21 de febrer, es tanquen les inscripcions per a aquesta categoria. Els interessants poden enviar un correu a festes@lloret.cat amb la butlleta d’inscripció.

En canvi, no cal inscripció per participar al concurs de disfresses al carrer, que es farà l’endemà, el dissabte 26 de febrer. En aquest cas, el jurat passejarà pel centre de Lloret, d’11 a 13.30 h. S’estableixen dues categories: la infantil, per a menors de 12 anys, i la general, per a majors de 12 anys. Per concursar a la categoria general, en els grups on hi hagi infants menors de 12 anys, més de la meitat del grup han de ser adults. En cas contrari, passaran a la categoria infantil. Respecte als premis són: 1r premi, estada d’una nit per a 4 persones a Port Aventura amb entrada al parc; 2n premi, 4 entrades a Port Aventura, i 3r premi, 2 entrades a Port Aventura. I en el cas de la categoria general, són: 1r premi, 300€; 2n premi, 165€, i tercer premi, una caixa de cava.