Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Últims dies d’inscripció al Concurs de Pessebres a la Llar per entitats, establiments comercials i hotels

Últims dies d’inscripció al Concurs de Pessebres a la Llar per entitats, establiments comercials i hotels

El termini per aquesta categoria finalitza el dia 9 i pels particulars el 22 de desembre
07-12-2016


Com cada any l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’associació de pessebristes de Lloret de Mar, ha convocat el Concurs de Pessebres a la Llar i el Concurs de Diorames.

En el cas del Concurs de Pessebres a la Llar hi ha dos categories: els que es munten a casa i els que munten les associacions i establiments comercials i hotelers. Aquests darrers són visitables a través d’un plànol-guia que mostra la relació i la ubicació de cada un.

Els interessats en participar a la categoria d’entitats i establiments comercials i hotelers tenen encara uns pocs dies, fins el dia 9 de desembre, per fer-ho i en el cas de particulars la inscripció s’allarga fins el 22 de desembre.

El jurat valorarà els pessebres a partir del 27 de desembre i el lliurament de premis es farà el 14 de gener, a les 12h, a la Casa de la Cultura.

En el casa del Concurs de Diorames, es podran visitar del 24 de desembre al 7 de gener a la Capella dels Sants Metges i el lliurament de premis també serà el mateix dia 14 de gener, a les 12h, a la Casa de Cultura.

En total cada any es presenten més de 150 pessebres entre els dos concursos el que mostra que és una tradició arrelada a la població.