Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Taller infantil als Jardins de Santa Clotilde tots els diumenges del mes de maig

Taller infantil als Jardins de Santa Clotilde tots els diumenges del mes de maig

'La història de les sirenes' és un taller de pintura adreçat a nens i nenes de 5 a 10 anys
29-04-2021


Diumenge, 2 de maig, a les 11 h, s’estrena un nou taller infantil de pintura anomenat La Història de les Sirenes als Jardins de Santa Clotilde de Lloret. És una activitat que es portarà a terme tots els diumenges de maig a la mateixa hora. Una nova proposta cultural pels caps de setmana de maig que posa en marxa la Unitat de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret.

Aquest taller està adreçat a nens i nenes d’edats compreses entre els 5 i els 10 anys, acompanyats d’adults, que són els responsables dels nens en tot moment. És una activitat que es fa a l’aire lliure, concretament a la plaça de les Sirenes dels jardins. En primer lloc, s’explicarà la mitologia de les sirenes en forma de conte i, a continuació, els nens i nenes individualment pintaran un dibuix amb el suport de la pintora Eva Ramos.

La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, ha dit que des del Departament de Patrimoni han impulsat aquesta activitat amb la finalitat de seguir oferint noves formes de conèixer i gaudir dels Jardins de Santa Clotilde, en aquest cas amb una proposta familiar adreçada als més petits per poder passar una bona estona en família en l’aire lliure.

Per la seva banda, el regidor de Patrimoni Cultura, Xavier Flores, ha posat en relleu que es treballa amb la voluntat d’oferir propostes atractives per a la gent de Lloret i de fora que decideixen gaudir del patrimoni, la cultura i l’entorn de Lloret.

La visita i el taller són en català, les places són limitades i les entrades s’han de comprar anticipadament al Museu del Mar o bé trucant al Museu (972364454) o a través del web: https://patrimoni.lloret.cat/es/moll-museo-abierto-de-lloret/524.