Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Taller de gòspel amb Moisès sala al Teatre de Lloret

Taller de gòspel amb Moisès sala al Teatre de Lloret

El Teatre de Lloret organitza un taller de gòspel per completar el concert que els Gospel Viu Choir oferiran el 21 d’octubre al teatre lloretenc
05-10-2016


El Teatre de Lloret organitza un taller de gòspel per al 17 i 19 d’octubre. Dirigit per Moisès Sala, el taller s’adreça a tots els públics. Es farà al Teatre de Lloret el dilluns i el dimecres 17 i 19 d’octubre de 20.00 a 22.00 h. Serà un taller que convidarà els participants a endinsar-se en l’energia de vida i de llibertat que històricament impregna i dóna sentit a aquesta música nascuda directament del cor.

Al taller es treballa la veu, el ritme i el moviment de cada participant i del grup. Durant el taller, s’anirà complementant l’estudi de cada peça amb el seu entorn històric més proper a fi que cada participant entengui l’esperit i la motivació intrínseca de cada cant i el pugui interpretar lliurement, conscient del que significa i del que transmet cada tema.

El taller s’adapta a qualsevol nivell musical i de cant dels participants, ja que no és tan important la recerca de la perfecció vocal i coral com el fet de sintonitzar plenament amb la música gòspel i amb l’estil particular i transferible de cadascú. Per tant, no és necessari ni s’exigeix cap nivell concret de música o estudis de cant per inscriure’s al curs.

Moisès Sala és pianista, músic i economista, a més d’un dels principals exponents del país en la direcció de Gospel Choirs comptant, a dia d’avui, amb una àmplia experiència avalada per la seva trajectòria al capdavant d’una de les formacions nacionals de major prestigi: The Gospel Viu Choir. Aquesta formació coral té una important trajectòria d’actuacions des de la seva creació el 2004, i ha compartit cartell amb artistes de la talla de Sharrie Williams & The Wiseguys, The Kingdom Choir, Jorge Drexler, Lluís Llach, Albert Guinovart, Rafael Amargo, entre molts d’altres.

El divendres 21 d’octubre estrenen al Teatre de Lloret l’espectacle Gospelizing!. Dissenyat especialment per al Teatre de Lloret: Gospelizing!, a càrrec dels TGV Choir i la formació Tastet de Gospelde Taradell, l’espectacle serà una de les poques ocasions de veure juntes aquestes dues formacions.

 

Dades del taller:

Dilluns 17 d’octubre i dimecres 19 d’octubre de 20.00 h a 22.00 h al Teatre de Lloret

El preu de la inscripció és de 5 euros (3 euros per a jubilats i estudiants). També es pot comprar el paquet de taller més concert al preu de 18 €.

El taller té un aforament limitat a 50 persones, però encara queden places lliures.

Les persones interessades a assistir-hi poden formalitzar la inscripció enviant un correu electrònic a teatredelloret@lloret.cat.