Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / SL Benfica i CP Vilanova, campions de l'Eurockey Cup FEM15 i U15

SL Benfica i CP Vilanova, campions de l'Eurockey Cup FEM15 i U15

SL Benfica i CP Vilanova han aconseguit guanyar l'edició del 2021 de l'Eurockey Cup U15 i FEM15 després de guanyar l'Sporting CP i Recam Làser CH Caldes a les finals
02-11-2021

El CP Vilanova ha aconseguit el primer trofeu de la història de l'Eurockey Cup FEM15 després de guanyar a la final per un resultat de 5-2 davant el Recam Làser CH. Noa González, Irina Pérez i Jana Tarela han contrarestat els gols d'Ariadna Quintero.

Per la seva banda, el SL Benfica s'ha endut l'U15 després d'una final trepidant que s'ha decidit a la tanda de faltes directes. Després d'acabar el temps reglamentari amb el resultat de 3-3 al marcador, la pròrroga va mantenir la igualtat i es va arribar amb 4-4 a la tanda de faltes directes.

Premis al Respecte, amistat i passió

En aquesta edició, l'organització del torneig ha decidit premiar aquells que millor van demostrar els valors del torneig durant la celebració. Per això, es van lliurar els premis RESPECT - FRIENDSHIP - PASSION a la cerimònia de cloenda.

El premiat a la categoria de respecte va ser Josep Sellas, entrenador del CDM Hockey, pel respecte mostrat cap al seu equip i pels rivals. A la categoria de friendship, s'ha premiat l'actitud del CS Noisy francès, mentre que el premi de Passion se l'ha endut l'ECU RHC anglès.

arxivat sota: Esports