Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S'inaugura el centre comercial PortaLloret a Lloret de Mar

S'inaugura el centre comercial PortaLloret a Lloret de Mar

PortaLloret és el centre comercial més gran de Lloret de Mar i la Costa Brava, amb més de 35.000m2 edificats repartits en dues plantes i 920 places d'aparcament


L'Alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat i el President del Grup Bon Preu, Joan Font, varen inaugurar ahir PortaLloret que s'ha convertit en el centre comercial més gran de Lloret de Mar i la Costa Brava.

Per Jaume Dulsat "és un gran projecte per a Lloret de Mar. La construcció del centre comercial ha permès dotar de moltes millores el barri de Puigventós i, en general, l’entrada a Lloret de Mar per la carretera C-63  a més d'ampliar la oferta comercial de municipi".

Nova Lloret i Bon Preu són els propietaris d'aquest nou centre comercial que té més de 35.000m2 distribuits en dos plantes i 920 aparcaments que es troba ubicat una de les entrades principals de Lloret de Mar per la carretera C63. La fase d'obres ha tingut una durada de 18 mesos i ha permès desenvolupar el Pla Especial de Sant Quirze amb millores d'enllumenat, vialitat, zona verda i la creació d'un parc infantil en aquesta zona.

Bon Preu ha realitzat una inversió de 17 milions d'euros en la construcció del nou supermercat Esclat que es troba ubicat a la planta baixa del centre comercial i que té 4.150m2. L'equip del mou establiment està format per 77 persones.

Worten, empresa de referència en el sector d'electrodomèstics i electrònica, es troba també situat a la planta baixa i és la segona botiga de la companyia a la província de Girona. Disoposa de 486 metres2 i ha suposat un inversió de 590.000€. Hi treballen 19 persones.

Properament també obrirà la botiga de joguines Drim i de cares a l'any vinent està prevista la obertura de d'establiments de restauració i serveis.