Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Segona sessió del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica a Lloret de Mar

Segona sessió del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica a Lloret de Mar

Tractarà sobre com entendre correctament la factura elèctrica
02-02-2021


Demà 3 de febrer tindrà lloc la segona sessió del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica impulsada per la Diputació de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret. La sessió es durà a terme de les 18h a les 19.30h via la plataforma zoom i en aquesta es resoldran dubtes relacionats amb les factures elèctriques i com entendre factures d’altres subministraments com la del gas i aigua.. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs explica que “Aplicant una sèrie de consells molt pràctics en la nostra vida quotidiana dins la llar podem aconseguir una reducció en el consum, en l'import de la nostra factura i, a la vegada, ajudar a cuidar el medi ambient”.

En total s’oferiran cinc sessions informatives, que amb motiu de la pandèmia es faran telemàticament. En les diverses sessions s’explicaran mesures  per reduir el consum d’energia a les llars, com llegir la factura elèctrica o possibles accions per millorar l’eficiència energètica mantenint el confort però reduint les emissions de CO2, etc.

Per rebre la informació de les sessions els ciutadans poden apuntar-se a través del telèfon 717 771 334, o enllaç al codi QR que trobaran al web de la secció de Medi Ambient de l’Ajuntament de Lloret.

arxivat sota: , ,