Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’obren les inscripcions per al concurs de pessebres a la llar de Lloret

S’obren les inscripcions per al concurs de pessebres a la llar de Lloret

La novetat d’enguany és que per primera vegada s’ha obert una categoría escolar


Arriben les festes de Nadal i, com és tradicional a Lloret, ja s’ha obert el termini d’inscripcions per al Concurs de Pessebres a la Llar. Les entitats, establiments comercials i hotelers de Lloret s’hi poden apuntar fins aquest dissabte 9 de desembre, mentre que en el cas dels particulars hi ha temps fins al 22 d’aquest mes.

La principal novetat és que enguany s’ha obert una categoria nova, l’escolar, que tenen temps de participar-hi fins el proper dilluns 11 de desembre.

Per tal que es puguin visitar els pessebres d’establiments públics, s’editarà un plànol-guia que tant la gent de Lloret com visitants de fora sol·liciten amb força expectació. El jurat valorarà les obres a partir del 27 de desembre i l’entrega de premis es farà el 13 gener.

El concurs l’organitza l’Ajuntament de Lloret amb la col·laboració dels pessebristes de Lloret, així com la competició de diorames o pessebres en miniatura. Els interessats en apuntar-se al concurs de pessebres ho poden fer online a través de l’adreça festes@lloret.cat o bé adreçant-se al departament de Cultura situat a la Masia de Can Saragossa.