Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’obren les inscripcions per a l’Aula Municipal de Teatre per a adults

S’obren les inscripcions per a l’Aula Municipal de Teatre per a adults

Com a novetat, s’ha programat una jornada de portes obertes per al dimecres 26 d’octubre
10-10-2016


Des d’avui, 10 d’octubre, i fins al 7 de novembre estaran obertes a Lloret les inscripcions de l’Aula Municipal de Teatre per a adults. 

L’Aula de Teatre per a adults està pensada tant per a l’alumnat que ja té experiència en el món del teatre com per a aquelles persones que s’hi volen iniciar. L’objectiu de l’aula és fomentar l’afició per al món del teatre, donar a conèixer el teatre des d’una perspectiva interpretativa i creativa ─amb els diferents elements artístics, com poden ser el vestuari, l’escenografia i la il·luminació─, ajudar a perdre la vergonya, així com també oferir a l’alumnat eines per conèixer el propi cos i tècniques per treballar la veu.

Un altre dels objectius de l’Aula de Teatre és crear públic i espectadors del Teatre de Lloret. 

El curs es divideix en dues parts. La primera part se centra en els tres primers mesos del curs i es dediquen a treballar diferents tècniques teatrals i a reconèixer les diferents èpoques del teatre des dels grecs al teatre contemporani. La segona part consisteix en la creació d’un espectacle per exposar en públic a final del curs.

 

26 d’octubre: jornada de portes obertes

Com a novetat, enguany s’ha previst una jornada de portes obertes perquè els interessats puguin fer un tastet en què consistirà el curs i acabar de decidir-se a inscriure-s’hi. El tastet es farà el dimecres 26 d’octubre a l’escenari del Teatre de 20.00 a 22.00 h. No cal inscripció prèvia.

 

10 anys de l’Aula Municipal de Teatre

Aquest any farà 10 anys que va néixer l’Aula de Teatre Municipal per a adults a Lloret de Mar. Un desè aniversari que coincideix amb el cinquè del Teatre de Lloret. Dos esdeveniments que treballen junts per continuar apropant el món de les arts escèniques a la vila i sobretot continuar amb la funció de crear espectadors.

Les inscripcions es poden formalitzar fins al 7 de novembre a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (planta baixa de l’Ajuntament).