Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’obre el període perquè establiments comercials i de restauració de Lloret de Mar s’adhereixin a la campanya “Compra Lloret”

S’obre el període perquè establiments comercials i de restauració de Lloret de Mar s’adhereixin a la campanya “Compra Lloret”

L’any passat es varen adherir més d’un centenar
25-11-2021


A partir d’avui, i fins el 31 de desembre, els establiments comercials i de restauració de Lloret de Mar que ho desitgin es podran adherir a la campanya “Compra Lloret”.

La campanya “Compra Lloret” constarà enguany de 6.000 targetes amb un valor total de 100.000 euros per gastar en establiments adherits. El regidora de Comerç, Cristian Fernàndez, explica que “Després de l’èxit rotund de la campanya l’any passat, s’ha volgut repetir l’experiència que té com a finalitat el foment de l’activitat comercial i de restauració, que encara està fortament afectada per la crisi derivada de la Covid19”.

Es podran adherir a la campanya tots els establiments comercials i de restauració de Lloret de Mar que en l’estat d’alarma van ser declarats com a no essencials. I per fer-ho s’hauran de descarregar, i completar el formulari que trobaran al web www.lloret.cat/CompraLloret (formulari adhesió campanya). L’any passat es van adherir més d’un centenar d’establiments.

Respecte a la data d’inici de la venta de les targetes “Compra Lloret” s’anunciarà en breu.

arxivat sota: , ,