Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’instal.la un carregador elèctric doble a l’Oficina de Turisme Central

S’instal.la un carregador elèctric doble a l’Oficina de Turisme Central

Actualment ja hi ha un altre al Passeig Agustí Font i a la tardor s’instal·larà un tercer a la Plaça Alfred Sisquella de Fenals
12-08-2019


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha instal·lat un carregador elèctric doble a l’Oficina de Turisme central ubicada a l’entrada de Lloret, concretament a l’Avinguda de les Alegries. El carregador s’ha instal·lat amb dues places habilitades perquè els vehicles elèctrics puguin carregar les seves bateries.

Respecte a les característiques tècniques, el carregador és de càrrega mitja, per cada hora de connexió es poden fer entre 75-100 kilòmetres d’autonomia, disposa de preses de connexió tipus II i permet recarregar vehicles durant tot el dia i tota la nit..

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernandez explica que “Aquest carregador elèctric s’afegeix al que tenim a la zona blava del Passeig Agustí Font, amb una plaça, i a la tardor està previst instal·lar un altre a la Plaça Alfred Sisquella de Fenals”. El regidor també ha explicat que “Aquests tipus de carregadors s’utilitzen amb les targes de recàrrega que facilita l’ICAEN (Institut Català de l’Energia) als usuaris de vehicles. Des del Departament de Mobilitat estem treballant per disposar de targetes personalitzades de Lloret”. 

Els diferents carregadors elèctrics s’han finançat a través del Pla de Reconversió Turística de Lloret de Mar que entre els seus principals objectius convertir Lloret de Mar en una Destinació Turística Intel·ligent.