Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’inicien les inscripcions presencials als cursos municipals de la Gent Gran

S’inicien les inscripcions presencials als cursos municipals de la Gent Gran

La novetat és el curs de balls en línia


A partir demà i posteriorment el dia 15 de setembre tots els jubilats i usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran interessats en participar en un dels cursos municipals per la Gent Gran, es podran inscriure a l’OIAC, als baixos de l’Ajuntament, en un horari de 8.30h a 15h.

L’oferta d’aquest 2016-2017 inclou prop d’una vintena de cursos de diferents àmbits com poden ser de manualitats amb tallers de ceràmica russa, patchwork, pintura i dibuix, ceràmica i puntes de coixí, vidre i pintura sobre roba. Pel que fa als cursos més formatius, es torna a oferir informàtica en tres nivells (bàsic, avançat 1 i avançat 2) i idiomes com anglès i francès. El curs de zumba, country o sevillanes són altres propostes que es presenten novament.

Com a novetat, s’ha presentat el curs de ball en línia que es realitzarà al Pavelló Esportiu del Molí i que començarà el mes de novembre.

A banda dels cursos d’inscripció que es realitzen a l’Ajuntament també es tornen a oferir el taller de teatre, memòria, coral tot cor i també repàs de cultura general. Per realitzar la inscripció a aquests tallers cal dirigir-se al Casal de la Gent Gran en un horari de 10h a 13h els dies 21 i 22 de setembre.

La majoria dels cursos tenen una durada de tres mesos, d’octubre a desembre, tot i que alguns s’allarguen fins el mes de març com és el cas del taller de country o zumba o fins el mes de maig com és el cas de la memòria o la cultura general.

Les persones que s’inscriguin a més d’un curs podran obtenir reduccions; concretament 3€ per la inscripció a 2 cursos; 5€ per la inscripció a 3 cursos; 7€ per la inscripció a 4 cursos i, a partir de 5 cursos, 2€ addicionals per cada curs.

Prop de 800 persones es varen inscriure als cursos 2015-2106.