Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’inicien els treballs de fonamentació del mòdul del nou institut de Lloret

S’inicien els treballs de fonamentació del mòdul del nou institut de Lloret

La fonamentació té un cost aproximat de 105.000€, que assumirà l’Ajuntament
22-07-2019


L’Ajuntament de Lloret ha iniciat els treballs de fonamentació del mòdul del nou institut del municipi, que  es trobarà ubicat a la zona de Sant Quirze. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha  explicat que “tot i que no és competència municipal, l’Ajuntament es va comprometre a cedir el terreny i a dur a terme aquests treballs de fonamentació, amb un cost aproximat de 105.000€, a fi de donar resposta a les necessitats educatives del municipi”. I també ha recordat que “Continuem treballant amb la Generalitat de Catalunya perquè aquest institut es converteixi en una escola-institut com a Fenals ja que pensem que aquest és el model pel qual hem d’apostar”.

Per altra banda Francisco Pastor, regidor d’Educació i primer tinent d’alcalde, ha detallat que “El nou institut té matriculats 47 alumnes provinents de les diferents escoles del municipi, unes xifres d’èxit per un institut que acaba de començar”. El regidor ha remarcat que “l’educació és un projecte prioritari que hem de treballar conjuntament organismes públics i comunitat educativa; hem de reduir la massificació a les aules i augmentar els recursos per atendre correctament la diversitat de les nostres escoles”.

El centre, que durà el nom d’Institut Sant Quirze, s’instal·larà de manera provisional en un mòdul prefabricat i comptarà amb tres espais d’aula i un espai diàfan d’administració i sala de professors. Pel que fa al nom, aquest té l’origen en els terrenys que acolliran en un futur l’edifici del nou centre, situats al costat de l'ermita de Sant Quirze.

arxivat sota: , ,