Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / S’inaugura una galeria d’art amb obres originals d’importants artistes dels s. XIX-XX a Lloret de Mar

S’inaugura una galeria d’art amb obres originals d’importants artistes dels s. XIX-XX a Lloret de Mar

Hi ha obres de Joaquim Sorolla, Meifrén, Ramon Casas, Rusiñol, Mas i Fondevilla, Canals, Durancamps, Mir, Matilla, Opisso i Terruella entre altres
15-11-2016


Els passat dissabte es va inaugurar la galeria d’art Elysium, una galeria privada amb obres originals d’artistes destacats del s. XIX-XX com Joaquim Sorolla, Meifrén, Ramon Casas, Rusiñol, Mas i Fondevilla, Canals, Durancamps, Mir, Matilla, Opisso i Terruella entre altres.

L’exposició va inaugurar amb"Els contemporanis de Ricard Opisso. Una crònica del segle XX". Ricardo Opisso va deixar una extraordinària obra com a cronista de l’evolució social i formes de vida que va viure el país en aquesta època i a l’exposició es podran veure importants persones que va conèixer i retratar com Nonell, Casas, Rusiñol, Mir, Pere Romeu, Toulouse Lautrec o Oscar Wilde.

En el marc de la inauguració també es signar un conveni amb l’Ajuntament de Lloret de Mar per formalitzar la cessió de tres quadres que estaran exposats a la casa museu de Can Font, que properament s’obrirà al públic.