Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Reunió entre la Generalitat i l’Ajuntament de Lloret per fer seguiment dels projectes en infraestructures

Reunió entre la Generalitat i l’Ajuntament de Lloret per fer seguiment dels projectes en infraestructures

El secretari d’Infraestructures i Mobilitat s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Lloret i regidors i tècnics municipals de l’àrea


El secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Isidre Gavín, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde de Lloret i els regidors i tècnics que porten les àrees de Mobilitat i Urbanisme per tractar els projectes en infraestructures que són prioritaris pel municipi. En aquest sentit l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha traslladat la petició històrica dels veïns de l’urbanització de Los Pinares per la construcció d’una rotonda a l’entrada de la seva urbanització. L’objectiu és evitar accidents i cues de trànsit a la carretera C-63, en el tram que va des de Lloret de Mar fins a Vidreres, el qual registra diàriament un elevat volum de vehicles.

Durant la reunió també s’ha explicat al secretari d’Infraestructures i Mobilitat el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Lloret de Mar i que en paraules de Jaume Dulsat, alcalde de Lloret “Convertir Lloret de Mar en un municipi més sostenible és un eix prioritari pel Govern i en aquest sentit la mobilitat és essencial per impulsar una ciutat més accessible, eficient, segura, sostenible i més respectuosa amb el medi ambient”. Els principals punts que contempla aquest pla és impulsar els modes de transport més sostenibles, fomentant els desplaçament a peu entre els principals punts de la ciutat, ampliar i connectar la xarxa viària per ciclistes, millorar la xarxa de transport públic per facilitar la intermodalitat i l’ús de les noves tecnologies en tots els àmbits. Per Jaume Dulsatper tal que es puguin assolir tots els objectius dels PMUS, és necessari que es facin realitat els projectes que s'han discutit avui". 

Un altre dels projectes que també s’ha traslladat com a prioritaris és el carril bus Lloret-Blanes que ja disposa d’un estudi informatiu des del 2009 però que encara no s’ha executat. Aquest projecte en paraules de Cristian Fernández, regidor de Mobilitat, “aportaria una millora significativa en temps i fiabilitat en els moments de saturació de la  carretera per als serveis de transport regular tot beneficiant al transport discrecional que té molt de pes en la nostra zona”.

arxivat sota: ,