Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Restabliment del servei de deixalleria amb nou horari per a tots els usuaris

Restabliment del servei de deixalleria amb nou horari per a tots els usuaris

Des del 25 de maig es permet l’accés als usuaris particulars amb residus domiciliaris


La transició a la fase 1 de desconfinament ha permès la reactivació amb restriccions de l’activitat econòmica, que ha comportat la reobertura gradual de locals comercials, establiments de restauració..., així com una reducció de les limitacions de moviments per part de la ciutadania. Per aquest motiu, des del dilluns 25 de maig, s’ha restablert el servei normal de deixalleria per als usuaris habituals, tant industrials i comerços com particulars.

Amb el retorn al servei normal s’ha considerat oportú modificar els horaris de la instal·lació, de manera que obri més d’hora per atendre una demanda recurrent dels usuaris, i s’ajusti a les franges horàries en què hi havia més freqüentació. El nou horari del servei serà de dilluns a divendres de 9.30 a 13.00 h i de 16.30 a 19.00 h, i els dissabtes de 8.00 a 13.00 h. Els diumenges i festius, la deixalleria romandrà tancada.

Atesa la situació sanitària actual ocasionada per la COVID-19, les persones que acudeixin a la deixalleria hauran d’adoptar les mesures de prevenció adients i seguir les indicacions del personal del servei.

Per altra banda, es manté el servei habitual de recollida concertada de trastos i voluminosos. Per sol·licitar el servei, solament cal contactar amb el servei de recollida de residus, amb atenció telefònica de dilluns a divendres de 9.00 a 17.00 h en horari ininterromput al telèfon 972 36 89 22.

arxivat sota: , ,