Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Recta final del Pressupostos Participats a Lloret de Mar

Recta final del Pressupostos Participats a Lloret de Mar

Demà divendres i dissabte es realitzaran les votacions finals per decidir on s’invertiran els 500.000€ destinats a aquest projecte
12-05-2016


Demà divendres, i passat demà dissabte al Centre Cívic del Rieral, ,  i a la planta baixa de l’Ajuntament, en horari de 9 a 20h el divendres i de 10 a 13h el dissabte, tots els ciutadans que vulguin es podran acostar per participar a les votacions finals dels Pressupostos Participants.

Aquest és el primer cop que l’Ajuntament de Lloret de Mar endega aquest projecte participatiu i estan cridats a votar un total de 32.159 veïns i veïnes. Per a poder votar només cal ser major de 16 anys i presentar el DNI.

La partida econòmica destinada a aquesta iniciativa ascendeix a un total de 500.000€, un import que s’ha distribuït en 13 zones; del total de 250 propostes inicials presentades, a les assemblees se’n van escollir 58, i finalment aniran a votació 37 propostes. Les propostes finals es poden consultar a: www.lloret.cat/pressupostosparticipats.

En paraules del regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluis Llirinós, “L’objectiu del govern municipal es continuar apostant per aquests mecanismes que permeten al ciutadà participar més activament en actuacions municipals que tenen a veure en el seu entorn més proper”.

El dimarts 17 de maig, a les 18h, al Centre Cívic del Rieral en un acte obert a tot el públic, es procedirà a fer el recompte de vots. 

arxivat sota: , ,