Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Quatre platges de Lloret de Mar obtenen el distintiu de Bandera Blava

Quatre platges de Lloret de Mar obtenen el distintiu de Bandera Blava

Són la platja de Lloret, Santa Cristina, Canyelles i cala Sa Boadella
10-06-2020


L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha donat a conèixer la relació de banderes blaves atorgades pel jurat internacional a les platges i ports de l’Estat espanyol.

Lloret de Mar manté el distintiu Bandera Blava a quatre de les seves platges, concretament a la platja de Lloret i a les cales de sa Boadella, Canyelles i Santa Cristina. En el cas de la platja de Fenals no s’ha concedit la Bandera Blava degut a la qualificació resultat de la qualitat de l’aigua de bany, que a causa dels episodis de pluja de la temporada 2019, va ser de bona enlloc d’excel·lent com exigeix el jurat de Bandera Blava.

Per garantir la seguretat dels usuaris i atendre la gran afluència de turistes a les platges de Lloret, l’Ajuntament de Lloret de Mar destina una important inversió en material i recursos humans ─externs a través de l’empresa Proactiva Serveis Aquàtics, i propis amb el cos de vigilants de platja, els Auxiliars de Protecció de Civil i els informadors cívics─, que ascendeix a més de 500.000 €.

El distintiu Bandera Blava l’atorga un tribunal internacional la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol. Aquest distintiu, reconegut internacionalment, valora i premia la gestió ambiental, la seguretat, les instal·lacions i la prestació òptima dels serveis, la informació i l’educació ambiental; així com la correcta neteja i qualitat de l’aigua de bany.

arxivat sota: Actualitat, Famílies