Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Publicades les bases per participar al concurs de Carnaval

Publicades les bases per participar al concurs de Carnaval

Carrosses i comparses, disfresses al treball i disfresses al carrer són les tres categories que presenta Lloret de Mar


L’Ajuntament de Lloret ha publicat les bases que regiran el concurs del Carnaval 2018, que tindrà lloc els propers dies 9, 10 i 11 de febrer.

L’Ajuntament de Lloret de Mar organitza tres modalitats de concurs diferents.

Les inscripcions per a la rua de Carnaval, per a carrosses i comparses, estan obertes fins al dimecres 31 de gener. Aquesta categoria compta amb unes subvencions que es troben entre 350 i 900 € per a les 20 primeres carrosses i les 10 primeres comparses classificades, i entre 125 i 350 € per a les carrosses i les comparses classificades a partir del 21è i 11è lloc, respectivament. També hi ha una categoria especial d’escolars per motivar la participació dels més petits, que està subvencionada amb 75 €. La rua de Carnaval tindrà lloc el dia 10 de febrer a les 16 h i el diumenge 11 de febrer a les 12 h.

La categoria de disfresses al lloc de treball tindrà lloc el divendres dia 9 de febrer de 10 a 13 h i de 16 a 19h. El jurat observa en aquests establiments tant les disfresses del personal com els elements d’ambientació i objectes del local.

Per acabar, la categoria de disfresses al carrer tindrà lloc el 10 de febrer d’11 a 13.30 h i inclou categoria infantil i d’adults.

Els interessants a participar-hi es poden adreçar al punt d’informació juvenil El Puntet i les inscripcions seran gratuïtes. Més informació sobre les bases a: http://www.lloret.cat/avisos/bases-del-carnaval-2018.

Lloret segueix promocionant el seu Carnaval sota la marca Carnaval de la Costa Brava Sud. Una iniciativa que agrupa tres poblacions: Blanes, Tossa de Mar i Lloret de Mar, i que fa que les activitats del carnaval és coordinin i, en cap cas, es solapin. D’aquesta manera, tots els assistents poden gaudir d’aquesta festivitat a les tres poblacions.

 

arxivat sota: ,