Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Presentades més de 190 propostes als Pressupostos Participats de Lloret

Presentades més de 190 propostes als Pressupostos Participats de Lloret

S’hi destinaran un milió d’euros, dels quals 500.000 són per a un projecte de municipi i 500.000 per a projectes de barri


Ja queden pocs dies, fins al dia 8 de març, per entrar propostes en línia als Pressupostos Participats de Lloret per aquest 2020; i a dia d’avui ja s’han entrat cent noranta propostes. En paraules de Lara Torres, regidora de Participació Ciutadana, són “unes dades que gairebé doblen les de l'edició passada, que es va tancar amb noranta-set propostes”.

A partir del dia 9 de març s’iniciarà un procés de validació i priorització, i del 2 al 30 de juny es podrà votar una selecció final que inclou sis projectes globals de municipi i tres per a cadascun dels tretze barris o zones. Per tant, un total de quaranta-cinc projectes. La ciutadania podrà votar un projecte global de municipi i un del seu barri, i podran votar totes les persones empadronades a Lloret de Mar a partir dels 16 anys i les no empadronades que tinguin un IBI residencial i fins a tres persones vinculades a aquest IBI que es registrin prèviament per votar.

Pel que fa als projectes dels darrers anys, del 2016 ja s’han executat els dinou projectes que varen guanyar; del 2017, s’han executat dinou dels vint-i-quatre projectes i tres d’ells estaran fets en breu, i es continua treballant amb la resta; del 2018, en què va ser escollit el projecte únic d’instal·lació de càmeres de videovigilància, està fet en part i el que falta està en fase de licitació, amb l’objectiu que aquest estiu ja estigui a punt de prova. La darrera proposta dels Pressupostos Participats que s’ha executat aquest mes de març són els elements de salut ubicats als barris de Puigventós i del Rieral, que han tingut un cost aproximat de 12.500€ cadascun.