Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Plataforma per la Pau Lloret organitza la tercera edició del Pícnic per a celebrar el Dia Internacional de la Pau

Plataforma per la Pau Lloret organitza la tercera edició del Pícnic per a celebrar el Dia Internacional de la Pau

Com a novetat enguany recolliran donatius per a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum
23-09-2016


La Plataforma per la Pau de Lloret organitza, per a aquest proper diumenge 25 de setembre, la tercera edició del pícnic per a commemorar el Dia Internacional de la Pau. Aquesta iniciativa tria, com a ubicació d’aquest àpat informal a l’aire lliure, el Jardí de la Pau, al costat de la Masia de Can Saragossa. La finalitat de la convocatòria és commemorar una jornada que les Nacions Unides van marcar en el calendari l’any 1981 amb els lloretencs que hi vulguin participar.

El pícnic començarà a les 14.00 h del migdia però una hora abans, a les 13.00 h, i com a novetat, han preparat un vermut solidari on es recolliran donatius per a la plataforma ciutadana Stop Mare Mortum que té per objectiu fomentar un canvi en les polítiques europees d’estrangeria i migratòries. Stop Mare Mortum va néixer a finals d’abril del 2015 després de la mort d’unes 900 persones en un naufragi a la costa italiana, a canal de Sicília, i ho va fer amb l’objectiu d’acabar amb aquesta situació. Des de la Plataforma per la Pau Lloret han explicat que la proposta enguany també ha de servir per rebutjar les polítiques de la Unió Europea amb els refugiats. Per la seva banda el músic lloretenc Josep Soto també col·labora amb la iniciativa oferint un petit recital durant el vermut.

L’entitat fa una crida a la població perquè hi participi i espera que sigui un àpat concorregut. La cita és el diumenge 25 de setembre a partir de les 13.00 h al Jardí de la Pau. Els assistents han de dur-se el dinar. Les begudes i les postres les posa l’organització.

Més informació a lloret@plataformaperlapau.org.