Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Patrimoni Cultural proposa una gimcana fotogràfica al jaciment ibèric de Turó Rodó de Lloret pensada per les famílies.

Patrimoni Cultural proposa una gimcana fotogràfica al jaciment ibèric de Turó Rodó de Lloret pensada per les famílies.

S’ha programat tots els dissabtes a les 18.00 h de la tarda del mes de setembre.
18-09-2020


Patrimoni Cultural organitza tots els dissabtes de setembre a la tarda una gimcana fotogràfica al jaciment ibèric de Turó Rodó pensada per a famílies amb nens i nenes a partir de sis anys. Segons la directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes, és una opció diferent per poder gaudir i descobrir aquest jaciment arqueològic d’època ibèrica, a través d’una proposta didàctica, pensada per a tota la família.

Es tracta d’un taller adreçat a famílies amb infants a partir de sis anys. Tots els participants menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’un adult i serà necessari portar una càmera o un mòbil per poder fer les fotografies. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, creu que és una proposta molt interessant per a les famílies, que vincula diversió i descoberta dels equipaments culturals del municipi.

Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament al Museu del Mar de Lloret o bé a través de la pàgina web patrimoni.lloret.cat.

D’altra banda, des de Patrimoni Cultural també han anunciat que durant tot el mes de setembre es manté la Ruta indiana, però només en llengua catalana. Durant el mes d’agost s’ha fet en castellà. Es tracta d’un recorregut pel centre històric de la vila, amb accés a la casa indiana de Can Font. Una activitat que sempre té molt d’èxit, en paraules del regidor, Xavi Flores.