Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Obertes les votacions per als Pressupostos Participats de Lloret

Obertes les votacions per als Pressupostos Participats de Lloret

Fins al 15 de juny es podrà votar presencialment i en línia
06-06-2017


De l’1 al 15 de juny s’estan duent a terme les votacions dels Pressupostos Participats; aquestes votacions són l’eina que tenen els veïns per decidir projectes de millora que volen que s’executin al seu barri. En total s’han presentat 40 propostes per a les 13 zones en les quals s’ha dividit el municipi.

El regidor de Participació Ciutadana ha explicat: “Amb l’objectiu de facilitar la participació hem incorporat novetats com l’ampliació de dates de l’1 al 15 de juny és a dir, quinze dies per votar; l’opció de votar presencialment i per internet, i el dret a vot dels propietaris de segones residències i dels veïns a partir dels 16 anys”.

En línia, es pot votar al web de l’Ajuntament o des de l’aplicació Lloret Smart, mentre que les votacions presencials es poden fer a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana (a la planta baixa de l’Ajuntament) de 10 a 14 h i al Centre Cívic del Rieral en un horari de 10 a 14 h  i de 16 a 20 h.

Alguns exemples de propostes són l’adequació de les sales del Fòrum per fer-hi activitats del Nucli Antic, la il·luminació d’una zona del Parc de Can Ribalaigua  o  la instal·lació d’uns elements de gimnàstica per a adults al barri de Puigventós.

El procés dels Pressupostos Participats de Lloret de Mar és un projecte de participació ciutadana que té per objectiu la millora de l'espai públic vinculat amb la implicació vers l'entorn i el civisme. En total s’hi destinen 500.000 € dels pressupost municipal.