Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Obert el termini per demanar les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar

Obert el termini per demanar les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret de Mar

El consistori hi destina una partida econòmica de 135.000 €
05-11-2020


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha obert convocatòria per sol·licitar les beques menjador. La dotació pressupostària dedicada a aquest projecte és de 135.00€.

Les beques menjador de l’Ajuntament de Lloret són ajuts individuals de menjador escolar per als alumnes empadronats a Lloret de Mar matriculats en centres educatius de la comarca de la Selva sostinguts amb fons públics en qualsevol dels cursos dels ensenyaments de segon cicle d’educació infantil, d’educació primària i d’educació secundaria obligatòria durant el curs escolar 2020-2021. En paraules de la regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, “l’alimentació dels nostres joves és una prioritat. Enguany les beques menjador es podran atorgar a més alumnes”. I hi afegeix: “Aquestes beques es destinen novament als alumnes de segon cicle d’educació infantil i d’educació primària, i aquest any també hi hem incorporat l’educació secundària obligatòria”.

L’objectiu d’aquestes beques és ajudar les famílies amb dificultats econòmiques a cobrir part de la despesa d’alimentació o de menjador escolar dels seus fills. S’ofereixen dues modalitats: la d’ajut al menjador escolar o la de targeta moneder quan no es faci ús del menjador escolar. L’import màxim de les dues modalitats és de 3€/dia. El termini per presentar sol·licituds està obert fins al 22 de novembre.