Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Més de 30 activitats animaran els carrers durant la Lloret Night Shopping

Més de 30 activitats animaran els carrers durant la Lloret Night Shopping

Es sortejarà una motocicleta Honda Vision 110 i vals de compra
14-09-2018


El proper 14 de setembre l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, organitza una nova edició de la Lloret Night Shopping, una nit de compres i activitats lúdiques a l’aire lliure en la qual els comerços podran tancar a mitjanit i s’oferiran moltes propostes d’oci per gaudir de l’ambient comercial de la vila.

De les 19 a les 00.30 h els assistents podran gaudir de promocions comercials, actuacions musicals, gastronomia, còctels, demostracions de ball, un espai infantil, i fins a una trentena d’activitats diferents. A més es sortejarà una motocicleta Honda Vision 110 i vals per gastar en el mateix establiment associat on s’ha fet la compra.

Per a poder participar en el sorteig caldrà efectuar una compra mínima de 20 €, de 7 € si l’establiment és d’alimentació, en qualsevol establiment associat i adherit a la promoció el mateix dia 14 de setembre entre les 10.00 i les 23.00 h. Aquella nit, a la plaça de l’Església, entre les 11.00 i les 13.00 i les 17.00 i 23.30 h, s’habilitarà un espai per poder validar el tiquet de compra, omplir el formulari amb les dades requerides i dipositar el tiquet a l’urna. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, explica que “Arriba de nou l’esdeveniment més popular del nostre municipi. Aquell que fa participar tothom, sigui del barri que sigui: grans, joves, mainada. La Lloret Night Shopping fa que tots tinguin protagonisme i siguin partícips de la festa del comerç lloretenc”.

L’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants han editat un díptic informatiu, que es pot consultar en el web (www.lloretdemar.org), on es poden trobar els horaris i llocs en què es duran a terme les activitats.

En total, hi participen més d’una cinquantena d’establiments comercials que també oferiran descomptes o un detall especial als seus clients. Lloret de Mar compta actualment amb un miler de comerços i destina molts recursos a accions de dinamització i promoció comercial per tal de donar a conèixer la seva oferta i generar activitat econòmica.