Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Més de 30 activitats animaran els carrers durant la Lloret Night Shopping

Més de 30 activitats animaran els carrers durant la Lloret Night Shopping

A més, com a novetat, es sortejarà una motocicleta Honda Vision 110 i 1.000 € en vals de compra
06-09-2017


El proper 8 de setembre l’Ajuntament de Lloret de Mar, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, organitza una nova edició de la Lloret Night Shopping, una nit de compres i activitats lúdiques a l’aire lliure en la qual els comerços podran tancar a mitjanit i s’oferiran moltes propostes d’oci per gaudir de l’ambient comercial de la vila.

De les 19 a les 00.30 h els assistents podran gaudir de promocions comercials, actuacions musicals, gastronomia, còctels, demostracions de ball, un espai infantil, i fins a una trentena d’activitats diferents. A més, com a novetat, es sortejarà una motocicleta Honda Vision 110 i 10 vals per un valor econòmic equivalent a 100 € cadascun, per gastar en el mateix establiment associat on s’ha fet la compra.

Per a poder participar en el sorteig caldrà efectuar una compra mínima de 15 €, de 5 € si l’establiment és d’alimentació, en qualsevol establiment associat i adherit a la promoció el mateix dia 8 de setembre entre les 18 i les 23.00 h. Aquella nit, a la plaça de l’Església, entre les 19.30 i les 23.30 h, s’habilitarà un espai per poder validar el tiquet de compra, omplir el formulari amb les dades requerides i dipositar el tiquet a l’urna. Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, explica que “a banda de les promocions i descomptes que ja s’ofereixen, és un al·licient més per dinamitzar les compres aquesta nit”.

L’Ajuntament de Lloret i l’Associació de Comerciants han editat un díptic informatiu, que es pot consultar en el web (www.lloretdemar.org), on es poden trobar els horaris i llocs en què es duran a terme les activitats.

En total, hi participen més d’una cinquantena d’establiments comercials que també oferiran descomptes o un detall especial als seus clients. Lloret de Mar compta actualment amb un miler de comerços i destina una part important de la seva partida a accions de dinamització i promoció comercial per tal de donar a conèixer la seva oferta i generar activitat econòmica.