Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Mayte Martín presenta ‘Memento’ al Teatre de Lloret

Mayte Martín presenta ‘Memento’ al Teatre de Lloret

Mayte Martín presentarà l’espectacle aquest divendres 30 d’octubre a les 20.30h. L’horari s’ha avançat per adaptar-se al toc de queda
29-10-2020


Mayte Martín és la cantaora més important de Catalunya, i aquest divendres 30 d’octubre interpretarà al Teatre de Lloret l’espectacle MEMENTO, títol que fa al·lusió a la seva relació amb el flamenc, basada en el culte i el respecte. 

Flamenca fins a la medul·la, la barcelonina va iniciar la seva carrera presentant-se en un concurs celebrat el 1985, que la va portar a actuar a les penyes flamenques catalanes. El seu nom va començar a sonar en el món del flamenc quan dotze anys després va guanyar el màxim guardó del Concurso Nacional de La Unión (Múrcia). Té vuit discos publicats on fusiona el flamenc, els boleros, la poesia i les cançons d’amor. 

‘Memento’ és un recorregut per la memòria del cant, que evoca grans figures com Chacón, Niña de los Peines, Pepe Marchena o Juanito Valderrama. És una incitació al record, aquella acció sanadora d’agitar la memòria i agrair el que se’ns va concedir. Un acte d’aturar-se a reflexionar sobre l’essencial, segons paraules de Mayte Martin. 

Demà actuarà al Teatre de Lloret, després d’haver-se ajornat aquest concert el passat mes de maig a causa de la pandèmia. 

Amb Mayte Martín hi serà Alejandro Hurtado, guitarrista oficial en els seus últims espectacles com Tempo Rubato, alCANTARaMANUEL i Flamenco Clásico. Hurtado ha obtingut nombrosos premis, entre els quals destaquen el Bordón Minero (2017), otorgat al mateix temps que el Premio Extraordinario de final de carrera quan va acabar els seus estudis al Conservatorio Superior de Córdoba, amb matrícula d’honor. 

  • S’avança l’horari del concert per adaptar-lo al toc de queda.

El concert té una durada d’una hora i quinze minuts, sense descans. Inicialment s’havia programat a les 21.00h però s’ha avançat mitja hora i es farà a les 20.30h per tal d’acotar-lo als horaris que indica el toc de queda decretat pel Govern per fer front a la covid-19. L’Objectiu, segons ha dit el regidor del Teatre de Lloret, Albert Robert, és que el concert acabi cap a tres quarts de deu de la nit perquè tothom tingui temps d’arribar a casa amb comoditat. 

Cal recordar que el toc de queda té una excepcionalitat horària per a les persones que assisteixen a espectacles i els permet tornar a cas a les 23.00 h sempre i quan ho acreditin amb l’entrada de l’espectacle.

Les entrades per Memento, a 20 euros, es poden comprar de forma anticipada al web del Teatre de Lloret www.teatredelloret.cat