Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret treballa per definir el tram que afecta a Can Juncadella

Lloret treballa per definir el tram que afecta a Can Juncadella

L’Ajuntament ja ha mantingut converses amb diferents col·lectius ciutadans i la propietat de Can Juncadella i treballa per dissenyar ràpidament un traçat viable, segur, accessible i fàcil de posar a disposició de la ciutadania
21-09-2023


L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià Lamelas, i l’equip de govern han mantingut converses durant les últimes setmanes amb col·lectius ciutadans i amb la propietat de Can Juncadella. L’alcalde marcarà un calendari de treball a curt termini per donar resposta a la resolució judicial.

L’Ajuntament de Lloret, per encàrrec del alcalde, posarà en marxa els treballs tècnics per definir el traçat que han de culminar en una proposta que pugui rebre els vistiplaus corresponents de les diferents administracions. En aquest sentit, l’alcalde ha explicat que “la resolució judicial reconeix l’existència d’un tram de domini públic però no fixa un traçat específic i per tant la proposta que farem haurà de rebre l’acord tècnic i el vistiplau de la Generalitat i del Ministeri”.

És per aquest motiu que l’Ajuntament i la propietat han iniciat converses a fi de poder definir un traçat viable que respongui a les necessitats de la ciutadania, especialment en seguretat i conservació del medi ambient. En aquest sentit, la propietat ja ha traslladat a l’Ajuntament la seva predisposició a treballar conjuntament amb el consistori per assegurar una solució ràpida, que garanteixi la protecció de l’entorn natural, la seguretat de la ciutadania, un adequat manteniment i la conservació de l’espai.