Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret tindrà nova escola de dues línies pel curs 2024-2025

Lloret tindrà nova escola de dues línies pel curs 2024-2025

Els mòduls s’ubicaran al costat de Sant Quirze i cobrirà els cursos de P3 a 6è
01-03-2023


 

Lloret tindrà una nova escola de dues línies pel curs 2024-2025 que cobrirà els cursos de P3 a 6è. La ubicació dels nous mòduls serà als terrenys ubicats al costat de l’Institut de Sant Quirze. Albert Ferràndez, ha manifestat que “molt contents que en breu la nova escola a Lloret sigui una realitat i que es sumarà a les que ja existeixen”.

Fa una setmana el primer tinent d’alcalde, Albert Robert; la segona tinent d’alcalde, Lara Torres i el regidor d’Educació, Albert Ferràndez varen visitar els terrenys previstos per aquests nous mòduls juntament amb en Jean Marc Segarra, Director General dels Centres Públics, i Adam Manyé Sardà, director dels Serveis Territorials d’Educació de Girona. Durant aquella visita el Director General dels Centres Públics va explicar que “normalment no es fa, però en el cas de Lloret de Mar i Salou cal tenir en compte aquesta importants moviments migratoris”.