Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret tenyirà els aparadors comercials de lila en el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Lloret tenyirà els aparadors comercials de lila en el marc del Dia Internacional Contra la Violència de Gènere

Hi participaran diferents comerços del municipi
21-11-2022


 

L’Ajuntament de Lloret, a través de la Regidoria d’Igualtat, i amb el suport de l’Associació de Comerciants i les entitats locals Càritas i L’Aurora, ha presentat avui la campanya “Lloret, contra la Violència Masclista”, vinculada al Dia Internacional Contra la Violència de Gènere (25N) i que s’iniciarà a partir de dimarts 22 de novembre. 

Els comerciants adherits a la iniciativa tenyiran els seus aparadors de color lila i, a més, l’Ajuntament els facilitarà uns pòsters amb les diferents frases guanyadores i finalistes del concurs d’eslògans que organitza cada any l’entitat de dones L’Aurora, així com també se’ls oferirà unes cistelles amb llaços lila elaborats per dones de Càritas. Aquests llaços estaran a disposició de la ciutadania. Per Tico Alsina, representant de l’Associació de Comerciants cal destacar la importància de “fer d’altaveu”. Les entitats locals L’Aurora i Caritas han destacat que aquestes iniciatives ajuden a donar visibilitat i que aquestes campanyes estan integrades dins del seu dia a dia. 

La regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, explica que “cada any busquem propostes conjuntes com aquesta per dur-les a terme amb la societat civil i les empreses de Lloret, per donar visibilitat a aquesta xacra, que encara és molt present a la nostra societat, i sensibilitzar-ne la població”.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha recordat que “les polítiques de gènere són i s’han de treballar de forma transversal”.”

Per altra banda, ahir l’Ajuntament de Lloret també es va sumar al Dia Internacional de la Memòria Trans amb el llançament d’un vídeo a les xarxes socials i la lectura d’un manifest. Segons l’Observatori de Persones Trans Assassinades, entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022 es van registrar 327 assassinats dins d’aquest col·lectiu.

arxivat sota: Actualitat, Dona, Campanya, igualtat