Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret tanca preventivament la deixalleria mentre duri la situació d'urgència sanitària

Lloret tanca preventivament la deixalleria mentre duri la situació d'urgència sanitària

Per atendre casos de necessitat, es mantindrà el servei de recollida concertada de voluminosos, en l’horari nocturn habitual


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha tancat des d’ahir la deixalleria municipal. Aquesta decisió ha estat presa pel Comitè d’Urgències Municipal arran del decret d’Estat d’Alarma i seguint les recomanacions del Govern de la Generalitat de reduir els moviments i desplaçaments de la ciutadania als estrictament necessaris, i en atenció a les consideracions de l’Agència de Residus de Catalunya en relació amb les contingències per la situació del funcionament de les deixalleries davant del COVID-19. 

La Regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica: “Ens trobem en una situació d’emergència sanitària que ens ha obligat a prendre mesures extres per garantir la prestació dels serveis essencials de recollida viària de residus; és per això que demanem a la ciutadania que els voluminosos i altres residus especials no es dipositin a la via pública i que s’emmagatzemin al domicili fins que es pugui restablir el servei de deixalleria”. Hi ha afegit que, “no obstant, per atendre casos de necessitat, es mantindrà el servei de recollida concertada de voluminosos, en l’horari nocturn habitual”.

Per sol·licitar el servei, l’atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 9.00 a 17.00 h, en horari ininterromput, al telèfon del servei de recollida de residus, el 972 36 89 22.

arxivat sota: