Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret, seu del primer festival de novel·la negra de la Costa Brava

Lloret, seu del primer festival de novel·la negra de la Costa Brava

Se celebrarà a Lloret de Mar aquest cap de setmana vinent, 24 i 25 de març
23-03-2018


Lloret de Mar serà la seu aquest proper cap de setmana del Lloret Negre, el primer festival de novel·la negra de la Costa Brava. Han col·laborat en l’esdeveniment institucions de Lloret com l’Associació Hispanoamericana i l’Associació de Literatura Lee o Muere.

L’esdeveniment proposa tot un cap de setmana gratuït d’activitats culturals, música, teatre, taules rodones, tertúlies literàries, temes socials, debats, llibres, escriptors... No caldrà inscripció prèvia i tots els actes es duran a terme a la Biblioteca i Casa de la Cultura de Lloret.

Noms representatius de la novel·la negra com Andreu Martín, Javier Abasolo, Fernando Martínez Lainez, etc. Han confirmat la seva presència al Festival. El festival de Novel·la Negra és l’únic que atorga el premi a la millor novel·la en llengua catalana.

LLORET NEGRE és el primer festival de gènere negre de la Costa Brava i de tota la província de Girona. A més, tots els actes, que englobaran més de 60 escriptors i 300 títols, són gratuïts.

Quan al Mediterrani es gaudeix de literatura i les onades escriuen lletres negres, només té un nom: LLORET NEGRE. 

Per a més informació, consulteu el web de Lloret Negre https://lloretnegre.wordpress.com/.