Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret seu d’allotjament per a professionals sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Lloret seu d’allotjament per a professionals sanitaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Per ara hi ha un total de 14 apartaments a Lloret i 2 autocaravanes a Calella, tots cedits gratuïtament
28-03-2020


Davant l’escenari d’excepcionalitat provocat per la Covid-19, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, en col·laboració amb l’Ajuntament de Lloret de Mar, ha posat a disposició dels professionals sanitaris que ho requereixin un total de catorze apartaments al municipi de Lloret perquè hi puguin pernoctar i descansar en condicions òptimes. 

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que “des del consistori hem fet les gestions per col·laborar en aquesta petició de la Corporació”. L’alcalde ha explicat que “Les darreres setmanes hem rebut moltes mostres de suport del sector privat i en aquest cas ha estat Alegria Hotels, mitjançant els apartaments Bolero Park, qui ha pogut col·laborar en aquesta iniciativa”.   

La mesura va destinada sobretot a aquells professionals que en el seu dia a dia han d’assumir llargues distàncies entre el seu domicili habitual i el seu centre de treball. La iniciativa pretén alleugerir així la càrrega de mobilitat dins d’un context laboral complicat tant a nivell físic com emocional per fer front a la pandèmia. L’alcalde ha remarcat que “considerem que era un acord vital perquè els professionals de salut, després de les llargues i dures jornades de treball en que es troben actualment, puguin descansar sense haver de fer llargs trasllats fins a casa”. L’alcalde ha afegit que “de moment ens han demanat 14 apartaments però en tenim fins a 50 a disposició”. 

L’acord al qual han arribat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva,  el consistori de Lloret de Mar, la gestora Alegria Hotels i la propietat dels Apartaments Bolero Park no generarà cap despesa als professionals que sol·licitin aquest servei. La cessió és de caràcter gratuït i seguint les recomanacions sanitàries en cadascun dels allotjaments només hi podrà residir un màxim d’una persona. La mesura es posarà en marxa aquest mateix dilluns dia 30 de març. 

D’altra banda, i en aquesta mateixa línia d’actuació, la Corporació també ha posat a disposició dels seus professionals dues autocaravanes cedides també de forma gratuïta per Autocaravanes Cervelló, que durant la lluita contra la Covid-19 ha cedit alguns dels seus vehicles a personal sanitari, cossos policials i serveis d’emergència. Aquestes autocaravanes també seran d’ús màxim d’un sol professional i aquestes estaran situades davant del pàrquing de l’Hospital de Calella

arxivat sota: Actualitat, Campanya, covid19