Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret se suma a la campanya Liceu a la Fresca amb la projecció de l’òpera Il Trovatore de Verdi

Lloret se suma a la campanya Liceu a la Fresca amb la projecció de l’òpera Il Trovatore de Verdi

Demà divendres 21 de juliol a les 22.00h a la Plaça de Mossèn Pere Torrent projectarà l’opera en directe des del Liceu


Després de l’èxit de la primera edició a Lloret del Liceu a la Fresca de l’any passat, demà, la Biblioteca de Lloret repetirà l’experiència amb la retransmissió en directe i amb pantalles gegants de l’òpera Il Trovatore de Giusseppe Verdi. Serà demà divendres 21 de juliol a partir de les 22 h a la Plaça de Mossèn Pere Torrent amb la retransmissió des del Gran Teatre del Liceu, emesa pel Canal 33 de Televisió de Catalunya, amb entrada gratuïta per a tothom.

El Gran Teatre del Liceu, amb la seva tasca de promoure i potenciar la cultura, té vocació d’expandir i difondre la seva activitat operística i musical per tot el territori sota el programa “Tots Som Liceu”. L’edició de l’any passat del Liceu a la Fresca, amb la retransmissió de La Bohème a més de 100 localitats diferents, va ser tot un èxit. Aquest 2017 hi participen més de 160 municipis que han habilitat espais públics per a seguir la retransmissió de l’òpera en comunitat i a la fresca.

Enguany també és la primera vegada que la iniciativa va més enllà del territori català, ja que 10 ciutats de l’estat espanyol també participaran en el projecte.

Jordi Tonietti i cia. faran ballar als més petits al pati de la sala infantil de la Biblioteca

Unes hores abans del Liceu a la Fresca, a les 18.30h, al pati de la sala infantil de la Biblioteca s’hi ha programat l’espectacle Fem una festa de Jordi Tonietti i Cia. Un espectacle que proposa als més petits cantar, ballar i fomentar l’ús de la imaginació.

L’eix principal de la proposta és la participació dels infants i acompanyants. Es tracta d’un espectacle pensat per a infants de 2 a 10 anys.