Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret reforça la neteja viària i inicia les tasques de desinfecció dels carrers

Lloret reforça la neteja viària i inicia les tasques de desinfecció dels carrers

S’han prioritzat les zones més concorregudes i sensibles, i s’han començat a desinfectar els contenidors del centre urbà amb producte viricides


Arran de la crisi sanitària de la COVID-19 i seguint les instruccions de Departament de Salut de la Generalitat, l’Ajuntament de Lloret de Mar ha reforçat els serveis de neteja viària. S’ha posat a disposició per a aquestes actuacions tota la maquinària associada a neteja viària amb què compta l’empresa concessionària. Els equips operatius per assumir les tasques de neteja i desinfecció de carrers són els mateixos que la població hi destina durant la temporada alta, és a dir els mesos d’estiu.

La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que “la maquinària d’aigualeig i els equips d’aigua prioritzen l’actuació en aquelles zones més concorregudes i sensibles com poden ser els entorns a centres sanitaris, farmàcies, supermercats i establiments d’aliments i productes essencials, comissaria de la Policia Local i Protecció Civil, centre logístics i assistencials habilitats”. I detalla que “també s’estan desinfectant amb productes viricides els contenidors instal·lats al nucli urbà, tant amb el camió rentacontenidors com amb els equips manuals d’aigua a pressió”.

Per altra banda, s’ha requerit als voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal que s’encarreguin de dur a terme la desinfecció de les zones comunes i accessos de les múltiples urbanitzacions del municipi. La regidora explica que “intervindran en zones com les àrees d’aportació de residus o els accessos i entorns a les bústies col·lectives”.

arxivat sota: