Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret recupera l’ambient carnavalenc amb un concert-festa de disfresses a càrrec de Zàping Catalonia i la Paco La Voz & Bertran’s Show

Lloret recupera l’ambient carnavalenc amb un concert-festa de disfresses a càrrec de Zàping Catalonia i la Paco La Voz & Bertran’s Show

Serà dissabte a la nit, a les 22h, i serà gratuït
21-02-2022


  • Divendres també hi haurà el carnaval als llocs de treball i dissabte les disfreses al carrer

L’Ajuntament de Lloret ha anunciat avui que organitza, el proper dissabte, a les 22h al Pavelló Municipal d’Esports, un concert-festa de disfresses. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que « Serà un concert gratuït i obert a tothom a càrrec de Zàping Catalonia i el grup local Paco La Voz& Bertran’s Show». 

Lloret ja havia comunicat que enguany mantindria les disfresses al lloc de treball, divendres 25 de febrer, i les disfresses al carrer, dissabte 26 de febrer. El regidor de Promoció Cultural, Cristian Fernàndez, explica que «Aquest concert acabarà de donar l’ambient festiu que tenim ganes de viure, més encara després de dos anys de pandèmia»

A més el dissabte 26 de febrer, a les 18h a la Plaça de la Vila, també s’organitza novament el Birrestoltes organitzat per Joventut Sa Romana i que finalitzarà a les 21.30h al Pavelló Municipal d’Esports. 

Cada any Blanes, Lloret i Tossa celebren el Carnaval Costa Brava Sud amb la Gran Rua de Carnaval que s’ha hagut de tornar a suspendre aquest any pel context de pandèmia.